Jair Domínguez presenta la seva primera novel·la, 'Hawaii Meteor', a Figueres

L'acte va tenir lloc al local de la Catequística de la capital altempordanesa

Jair Domínguez va explicar als lectors el procés d'escriptura d'aquest thriller trepidant, que ha estat gestant durant dos anys, i en el qual narra (com si d'un guió cinematogràfic es tractés) el periple de quatre terroristes estrambòtics per assassinar el rei d'Espanya i proclamar la independència de Catalunya. Després de la presentació, l'autor i tot l'equip editorial de Tria Llibres van compartir un brindis amb els assistents de l'acte.

L'Editorial Tria Llibres, un projecte independent que vol reformular el paper de les editorials en el segle XXI, va celebrar amb l'acte d'ahir els seus dos anys d'existència i va presentar els nous títols del seu catàleg, entre els quals la primera novel·la del dramaturg Pau Palacios, Furioso reloj.

Retransmissió en directe

AraGirona.cat va oferir la presentació del llibre en directe a través d'una connexió de vídeo en streaming. L'acte es va poder veure a la homepage del web com també a través de dispositius mòbils mitjançant l'aplicació UStream. A la part inferior d'aquesta notícia us oferim la possibilitat de tornar a veure i escoltar la presentació de Hawaii Meteor com també la intervenció de Jair Domínguez que està publicada a YouTube.
 
La presentació dóna inici al minut 6:05