Forcen la persiana i s'enduen la caixa registradora amb 3.000 € d'un cèntric restaurant de Girona

La propietaria del local assegura que els darrers dies també han patit robatoris altres establiments de la zona

El restaurant Vinil lluïa aquest matí un cartell on es podia llegir: 'Tancat per robatori, disculpin les molèsties'. Uns lladres han aconseguit entrar a l'establiment, situat al Barri Vell en una zona on hi ha molts restaurants, i s'han endut tota la recaptació del cap de setmana que hi havia dins la caixa registradora, a banda d'altres aparells electrònics.

Una de les copropietàries del local, Alícia Martínez, ha relatat que en els darrers mesos són varis els restaurants i botigues de la zona que han patit aquests robatoris. 'És una zona cèntrica i hi hauria d'haver més presència policial', ha demanat Martínez mentre relata que els lladres 'no han tingut gaire temps' per endur-se més coses a banda d'arrancar la caixa registradora i també l'ordinador portàtil i una impressora que tenien sobre la barra del local. 'Creiem que han vingut a robar a peu', ha relatat. 'No només som nosaltres, sabem que aquest cap de setmana també ho han intentat en un restaurant d'aquí al costat', ha explicat Martínez aquest matí.

Roben les almoines de Sant Feliu


Els robatoris al Barri Vell de Girona no només han afectat restaurants. Uns lladres es van endur aquest dissabte les almoines que els feligresos de Sant Feliu de Girona –una de les esglésies emblemàtiques de la ciutat- havien donat a la parròquia. En total, es calcula que es van endur uns 100 euros però també van provocar nombrosos danys ja que els lladres van forçar portes i panys mentre regiraven el temple.

Concretament, van fer mal en una capella lateral del temple –on actualment hi ha obres a l'interior ja que s'hi ha trobat la base de l'antiga església, datada del segle VI o VII- i van intentar arrencar un plafó i forçar la reixa.