Platja d'Aro suspèn activitats al carrer i en equipaments municipals pel coronavirus

Les mesures es prendran des de demà fins el 29 de març

Davant l’activació en fase d’alerta del PROCICAT a Catalunya pel brot de coronavirus, i la impossibilitat de celebrar actes socials que apleguin a més de 1.000 persones en espais tancats, limitar la resta a un terç de l’aforament màxim, i la suspensió de les activitats amb infants i joves de més d’un centre educatiu, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (Baix Empordà) ha pres un conjunt de mesures preventives en relació als equipaments i activitats municipals, del divendres 13 al diumenge 29 de març de 2020, ambdós inclosos.

Alhora s’activa el Pla Municipal de Seguiment en Fase d’Alerta de seguiment del Covid -19 a Castell-Platja d’Aro i es constitueix la Comissió Tècnica corresponent.

Suspensió d’activitats

Suspensió de totes les activitats esportives organitzades per l’Ajuntament o d’aquelles que desenvolupen clubs i entitats en equipaments esportius municipals que restaran ara tancats al públic (Palau d’Esports i Congressos, Sala Polivalent, Camp de Futbol Municipal).

Suspensió de totes les activitats, cursos, tallers, presentacions, etc. que es desenvolupen en equipament municipals (Centres Cívics, Biblioteca Mercè Rodoreda, AROimpulsa, Sala d’Actes, etc.).

Suspensió dels serveis i activitats de La Casa Lila, Casal Prejúniors, Casal Júnior, Casals de Joves i Espai Jove, Espai Nadó, Espais Familiars, Espai de massatge i moviment.

Suspensió d’activitat de l’Escola Municipal d’Art, Escola Municipal de Música, Aula d’Adults i cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Equipaments i serveis municipals

Els equipaments i serveis municipals resten oberts en el seu habitual d’atenció al públic (8-15 h), però només per a gestions tècniques i administratives.

La Biblioteca Mercè Rodoreda obrirà en horari habitual però suspèn totes les activitats complementàries (cursos, tallers, presentacions, etc.) i caldrà respectar la mesura d’un terç de l’aforament. La mateixa proporció cal respectar-la a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, Oficina de Turisme, servei de coworking, exposicions al Castell de Benedormiens i Masia Bas i altres espais municipals.