'The Gospel Viu Choir' arriba divendres a l'Auditori de Girona amb l'objectiu de delectar al públic

La formació catalana actuarà a en el marc del "Black Music Festival"

Amb dos treballs publicats "Marchin' to Freedom" (DVD) i "The gospel x-perience in symphony" (CD i DVD), "The Gospel Viu Choir" torna a visitar Girona amb vuit anys d'experiència a les seves esquenes.

La formació catalana, que es va estrenar l'any 2004 al Monestir de Ripoll ha tingut gran èxit en totes les actuacions que ha dut a terme, sigui en festivals com el "Jazz, Blues i Gospel" de Roses, el "Festival (A)phònica", el "Festival de Jazz de Teruel", el "Festival ruïnes d'Empúries", "Les vetllades d'estiu de Sant Lluís" a Menorca o el "Festival Internacional de la Porta Ferrada" així com també en grans escenaris del panorama artístic català com ho són el "Gran Teatre del Liceu", el "Palau de la Música Catalana", "L'auditori de Barcelona", "L'auditori August Tarragona" o el mateix "Auditori - Palau de Congressos de Girona". En tots els casos enduent-se grans valoracions de públic i crítica. Sovint, la seva feina s'ha vist recompensada compartint cartells de festivals amb artistes de gran èxit mundial.

El bon us de la tècnica vocal i coral i la utilització de ritmes vius son dos dels aspectes característics d'aquesta jove formació que prometen no deixar ningú indiferent.

A més a més, i dins el Black Music Festival, dissabte passat es va oferir un taller de gospel que complementava l'actuació de la formació que es durà a terme aquest divendres dia 16 de març a les nou del vespre a l'Auditori de Girona. Un taller dut a terme per Moisès Sala amb la presència de 121 persones i que va esgotar totes les places.