Girona ja compta amb un gimnàs 'low cost'

Basic-Fit va obrir divendres passat les seves portes a la capital del Gironès

El concepte denominat 'low cost' dins l'àmbit dels centres de fitness consisteix en oferir al millor preu,  amb la màxima qualitat en els serveis oferts, set dies a la setmana i sense límit horari. Amb tot, els usuaris poden accedir a més de 125 màquies de darrera generaicó de la marca Technogym a un preu de 15,95 euros al mes. També es posen a disposició dels abonats entrenadors personals per un seguiment intensiu de les rutines d´entrenament gratuïtes amb diferents programes adequats a cada necessitat.

A més , per quatre euros mensuals, es pot disposar de més de 125 hores al mes de classes dirigides (Basic Pump, TBC, Pilates, GAC, AbdXpress 30 o Cicle Indoor). Aquestes són algunes de les activitats que als socis de Basic-Fit poden gaudir a les amplias instal·lacions del Carrer Astúries de Girona.

Una de les novetats, és l´adquisició de bicicletes Livestrong By Matrix , dissenyades per Lance Armstrong, considerades les millors bicicletes indoor del mercat. Amb la seva adquisició, l'empresa col·labora amb la Fundació Ciclista per la Lluita Contra el Càncer.