Confinats tres mestres d'escoles de Girona per coronavirus

La decisió s'ha pres de forma preventiva

[ACTUALITZAT 11/03 12:17h] Tres mestres d'escoles de primària de Girona es troben aïllats a casa seva davant del risc d'estar contagiades per coronavirus. Així ho ha confirmat avui l'Ajuntament de Girona assegurant que dos dels casos es troben a l'escola El Bosc de la Pabordia i l'altre al CEIP Àgora.

El primer centre, situat al barri de Palau, consisteix en dos casos que referència a dos professors que formarien part de l'equip directiu del centre i que porten gairebé dues setmanes sense entrar en contacte amb ningú.

Pel que fa a l'escola Àgora, situada al barri de Sant Narcis, es tracta d'un mestre que es va confinar a casa ahir després d'entrar en contacte amb una persona infectada per COVID-19.

La informació arriba després que el consistori ha activat avui el protocol d'emergència el qual especifica que s’han suspès per dimecres i dijous les activitats escolars que es fan fora de la pròpia escola, com al Teatre Municipal o a l’Auditori, i on han de coincidir grups de nens i nenes de centres diferents. També s’ha reforçat el servei de neteja en escoles, escoles bressol i instal·lacions municipals.