Neix 'Esfruita.com', una botiga en línia de fruita i verdura fresca per a particulars i empreses

El nou portal web ofereix 20 tipus de fruites i més de 35 de verdures a tot Catalunya

Segons la nova empresa nascuda a Girona, les famílies d'avui en dia disposen de menys temps per fer les seves compres setmanals. Per facilitar aquesta necessitat, la nova botiga en línia ofereix una gran varietat de productes de la terra en forma de cistelles que els clients reben a casa seva. Els usuaris poden escollir quins productes volen triar entre els tres models de cistella que 'Esfruita.com' posa a la seva disposició. Al mateix temps, els clients poden comprar altres productes de la terra com vi, oli i embotits.

La botiga permet l'opció d'encarregar comandes de forma periòdica amb descomptes especials. El portal distribueix els aliments de forma gratuïta a la ciutat de Girona i als municipis de Sarrià de Ter, Quart, Salt, Vilablareix i Fornells de la Selva. A la resta de les comarques gironines, com també a les demarcacions de Barcelona, Lleida i Tarragona el cost del transport oscil·la entre els 7 i 9 euros. L'empresa té previst oferir properament els seus productes arreu de l'estat espanyol.

Les comandes es poden fer els dilluns i dijous i el repartiment dels aliments es porta a terme els dimarts i divendres de vuit del matí i fins a les sis de la tarda. El cap de setmana no hi ha servei de distribució.