Detingut un jove de 24 anys acusat de trencar i robar en 15 vehicles a Santa Coloma de Farners

Estaria relacionat amb els fets de la matinada del divendres

Els Mossos d’Esquadra juntament amb el agents de la Policia Local de Santa Coloma de Farners (Selva) han detingut aquesta nit, un home de 24 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Farners, com a presumpte autor de quinze robatoris amb força a interior de vehicle.

Els fets han passat al voltant de les 4:30 hores d’aquesta nit, quan una patrulla formada per agents de mossos i de la policia local estaven realitzant tasques de seguretat ciutadana pel centre de la població dins uns dispositiu dissenyat per frenar l’increment de robatoris a l’interior de vehicle que s’havia detectat des de la nit de dijous a divendres.

Els policies, a l’alçada del carrer Argiles, han vist un home a l’interior d’un vehicle amb una lot petita i un tornavís a la mà, remenant i agafant objectes. Els agents, davant les evidències, l’han detingut com a presumpte autor del robatori amb força.

Posteriorment, els agents han comprovat que a les immediacions del cotxe violentat n’hi havien 14 més saquejats amb el mateix modus operandi i presumiblement comesos per la mateixa persona.

La investigació no es dona per tancada a l’espera de saber si el detingut pot estar relacionat amb altres casos que s’ha donat a la població o si pot haver actuat acompanyat d’altres persones.

El detingut, que té antecedents per fets similars, passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.