Trenquen i roben a l'interior d'una trentena de vehicles a Santa Coloma de Farners

És el segon cop en dos dies que succeeix

Alguns veïns de Santa Coloma de Farners (Selva) es van tornar a llevar diumenge amb la desagradable sorpresa de veure com el seu vehicle havia estat vandalitzat i havien robat al seu interior.

Prop d'una trentena de cotxes aparcats en diversos indrets del municipi com ara al carrer Argiles i la plaça de la Pau han estat les víctimes aquest cop, de la mateixa manera que divendres passat, i en alguns casos han robat el que hi havia al seu interior i, en d'altres, no hi han trobat res de valor.

Segons informava la Policia Local de Santa Coloma de Farners durant el primer episodi de robatoris, qualificaven aquest fet de ser "puntual" i ja aleshores van iniciar les investigacions oculars dels afectats que havien presentat denúncia.

En aquests moments tant la policia del municipi com els Mossos d'Esquadra han incrementat els patrullatges a la ciutat per tal d'evitar nous robatoris. Se sospita que es tracta de més d'una persona i la manera d'actuar és llençant pedres contra els vidres dels vehicles estacionats.

A hores d'ara encara no s'ha practicat cap detenció.