Tres detinguts per fer compres amb targetes duplicades a Girona

Els implicats havien fet compres amb les targetes per un import de 1.900 euros

Pocs dies després, dijous passat, la Policia va saber que en un comerç de la ciutat hi havia tres persones que coincidien plenament amb els sospitosos. Una dotació d'agents de paisà es va adreçar al comerç i va poder comprovar que els tres homes havien fet un pagament de més de 1.900 euros amb unes targetes de crèdit duplicades.

Tot seguit, els policies van detenir els tres sospitosos. A sobre duien set targetes de crèdit falses. Després, els van traslladar fins les dependències policials i, un cop allà, van comprovar que dues de les tres persones feien servir identitat falsa i que, un d'ells, estava reclamat pels mossos de Barcelona perquè era sospitós de fins a nou delictes similars. Els detinguts com a suposats autors d'un delicte d'estafa són Jian Ping C. de 22 anys, i Yuet Wing L. de 28 anys ambdós veïns de Barcelona i Zhenhong L. de 32 anys. veí de Girona.

El modus operandi era comprar material valuós per després vendre'l a localitats properes a Barcelona. Amb aquestes detencions la investigació no es dóna per tancada ja que la policia creu que els detinguts podrien formar part d'una banda organitzada.