Mor una persona en un xoc frontal entre un cotxe i un camió cisterna a la N-II a Girona

El conductor del turisme ha envaït el carril contrari per causes que es desconeixen

L'accident mortal ha tingut lloc poc abans de tres quarts de vuit del matí. El cotxe en què viatjava la víctima mortal, un turisme de color blanc, ha xocat frontalment contra un camió cisterna. El conductor del tràiler, que l'ha volgut esquivar, ha sortit de la carretera, la cabina s'ha encastat contra el voral i el camió ha bolcat.

El sinistre ha obligat a tallar la N-II, una de les artèries viàries d'aquest punt de la demarcació. Els Mossos d'Esquadra han tallat la via des de la sortida que dóna a Celrà (Gironès) i fins a la que va a parar a l'alçada de la Creueta, ja a la ciutat de Girona.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat nou efectius dels Mossos d'Esquadra, dos del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i cinc dels Bombers. Els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar la vida del conductor del turisme, que ha mort pràcticament a l'acte. Pel que fa al conductor del camió, que ha quedat ferit lleu, una ambulància l'ha traslladat fins a un centre sanitari.

El tall de trànsit ha comportat que s'hagin quedat cotxes i camions atrapats a la N-II, que s'han hagut d'esperar fins que els serveis judicials no s'han emportat el cos de la víctima. Després, els Mossos d'Esquadra han habilitat un carril a l'alçada de l'accident i, donant pas alternatiu, han fet sortir de la N-II els vehicles que hi havia aturats.

En aquests moments, la carretera està tallada en els dos sentits de la marxa, ja que ha calgut activar una gran grua per poder treure el camió cisterna del voral i carregar-lo. Això també comporta que es registrin cues de cotxes i camions a banda i banda del lloc on la N-II està tallada. Els Mossos d'Esquadra desvien el trànsit fins que la carretera no quedi del tot neta i es pugui tornar a obrir.

Un veí de Llagostera de 76 anys

El SCT ha informat que la víctima mortal de l'accident a la N-II era un veí de Llagostera de 76 anys, Salvador B. V. L'home viatjava en el turisme que, per causes que s'estan investigant, ha xocat frontalment amb un camió poc després de dos quarts de vuit del matí.