Pere Vila agafa el relleu d’Eudald Casadesús al capdavant de la federació de CDC a Girona

Casadesús ha agraït la feina feta a totes les persones de les comarques gironines durant aquest 8 anys

Casadesús ha destacat que ha estat un honor i un orgull ser president de Convergència com també a l’hora una gran responsabilitat. “He intentat representar convergència tant bé com he sabut, he treballat per transmetre aquesta manera de ser i de fer convergent. Amb serietat, honradesa amb responsabilitat, discreció i coherència. He intentat aplicar pel que jo dic les tres p i la h: paciència, prudència, perseverança i fer-ho amb humilitat”. Tal i com ha explicat Casadesús “Si Convergència aquests anys ha sigut més forta del que nosaltres ens pensàvem és perquè la gent ha vist en nosaltres algunes d’aquestes virtuts que jo com a cap visible he intentat transmetre aquests anys”.
 
Per últim Casadesús ha demanat a Oriol Pujol que quan es proclami el nou secretari general en el pròxim Congrés Nacional de Reus hi hagi representació de les comarques gironines “tenim gent de primer nivell i convé que en el secretariat permanent hi hagi algun representant de les comarques gironines”. També s’ha dirigit al nou president, Pere Vila, per donar-li tot el seu suport i ajuda que necessiti.
 
Per la seva part, Pere Vila ha agraït tot el suport rebut en la seva proclamació com també ha destacat la feina fet per Casadesús durant aquests anys. Pel nou president de la Federació de CDC a Girona ha destacat “la sort que tenim de ser de Convergència que fem les coses amb seny, sentit comú i amb transició, això és molt en capital polític”.
 
Vila en que ha presentat els membres que formaran part de la seva executiva ha destacat que “Catalunya demana gestos i el meu equip i jo intentarem ser corresponsables. Soms conscients que hi ha moltes sensibilitats i que les hem d’intentar aglutinar encara més per tal de sumar més i més en el nostre projecte”.
 
L’actual president i alcalde de Llançà s’ha adreçat a tots el militants per demanar la seva confiança “Intentarem fer les coses des de la prudència i el respecte però també hem de tenir molt clar que per sobre de tots nosaltres hi ha CDC. Sempre intentarem prendre les decisions per CDC per la historia, pel que suposa i sobretot pel que serà”.
 
Tal i com ha explicat Vila “Estem en el millor moment de la historia de CDC però això no ens ha de fer caure en el parany de creure’ns els millors. Ara es el moment nostre però sempre hem de mirar l’horitzó. Jo i l’executiva tenim un repte: fer-ho millor de com ens ho hem trobat”.
 
El secretari general adjunt, Oriol Pujol, ha agraït la feina feta per Eudald Casadesús i ha felicitat el recent proclamat president de la Federació de CDC a Girona. Pujol ha comentat les dues ponències que es debatran en el congres Nacional tant la ideològica com l’organitzativa. Per Pujol “cal treballar perquè hi hagi una majoria sobiranista i que la sobirania ocupi la centralitat política”. Pujol també ha fet èmfasis en el com, en referència a la manera de fer política de Convergència “és el que ens diferencia d’altres forces polítiques. Com fem política i amb quina actitud, el que ens defineix és l’actitud convergent, sempre al servei del país”.