Veten la participació d'equips italians al 68è Rally Costa Brava pel coronavirus

La prova s'ha de disputar els dies 13 i 14 de març

La 68ena edició del Rally Costa Brava que s'ha de disputar els dies 13 i 14 de març amb la ciutat de Girona com a epicentre no comptarà amb cap equip provinent d'Itàlia com a mesura preventiva per evitar contagis per coronavirus.

Així ho han anunciat els organitzadors després de seguir les recomanacions de Salut Pública i del Consell Assessor del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT), i després d'una reunió que acaba de tenir lloc avui a la Generalitat de Catalunya en la qual ha assistit Alex Romaní, president de RallyClassics, i les autoritats de la Secretària General de l’Esport de la Generalitat.

La mesura restrictiva es fa extensiva a tots els països considerats de risc però, pel moment, només hi havien equips inscrits provinents d'Itàlia.

D'aquesta forma es pot celebrar la prova, encara que tot queda a l'expectativa de l'evolució i el nivell de risc que determinin les autoritats sanitàries en els pròxims dies. RallyClassics assegura lamentar els inconvenients que aquesta mesura obligada per la situació sanitària pugui ocasiones en equips, pilots i espectadors.