Torroella organitza una segona edició d''speed dating laboral'' amb vuit empreses

Tindrà lloc el 13 de març

El Club de la Feina de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí organitza el divendres 13 de març, de les 9 a les 14 h, a la sala d'actes de l'EMD de l'Estartit, la segona edició de l'speed dating laboral, un sistema ràpid i directe per a la selecció de personal, que posa en contacte empreses i treballadors que busquen feina. Es tracta d'un mètode inspirat en el model de cites ràpides i que es mostra molt efectiu per posar en comú demandes i perfils laborals.

En aquesta segona edició  hi participaran 8 empreses (La Costa Golf Beach Resort, Aparthotel la Costa, Supermercats Carrefour, Càmping Castell Montgrí, restaurant Cala Cal Pep, Restaurant La Masia, Càmping Delfín Verde i Ceidrup Torrent API), que ofertaran prop de mig centenar de llocs de treball.

Inscripcions obertes

Les places són limitades i per participar-hi cal inscripció prèvia. La data límit per fer-ho és el 12 de març, a les 14 h. Els interessats poden formalitzar-la per telèfon (972 64 23 10 - 650 006 479) o presencialment (el divendres 6 i dimarts 10 de març, al Club de la Feina -Convent dels Agustins-, de 10 a 15 h).

Durant el matí, un responsable de cadascuna de les empreses farà una presentació corporativa i dels llocs de treball ofertats. Els assistents tindran un moment per presentar-se en públic i, posteriorment, en un despatx a part, es farà una petita entrevista individualitzada i lliuraran el seu currículum. A cada presentació d'empresa s'ha fixat una màxim de 20 a 25 persones.

El Club de la Feina

La jornada d'speed dating és una iniciativa de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, que s'ha gestionat a través del Club de la Feina, un servei d’assessorament i orientació, on les persones que busquen feina o volen millorar-la, troben el suport tècnic i els recursos materials necessaris per tal d’encarar aquest procés i millorar les seves competències. Aquest servei es presta a través d'un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà. L'atenció presencial es fa els dimarts i divendres, de 8 a 15 h, sempre amb cita prèvia, al Convent dels Agustins, de Torroella de Montgrí.