Blanes comptarà amb un bus directe a Barcelona a partir del 16 de març

Encara es desconeixen els horaris

L'Ajuntament de Blanes (Selva) ha anunciat avui que a partir del 16 de març entrarà en servei un nou autocar que unirà el municipi directament amb Barcelona.

Inicialment, la Generalitat havia comunicat al consistori la possibilitat de crear una línia que sortiria de Tordera fins a Barcelona amb parada a Blanes. L'alcalde del municipi, Àngel Canosa, ha fet una valoració positiva, però amb matisos: “Ens agrada molt la notícia, sobretot després que portem tant de temps reivindicant solucions. Ara bé, trobo que hagués estat millor saber-ho abans i no pas assabentar-nos en una reunió. Ens ho podrien haver comunicat tant bon punt es va tenir lligat”.

Ara queden per conèixer els detalls més concrets respecte els horaris, el nombre de serveis al dia, així com els llocs de parada. Aquesta informació podria arribar alhora que es confirma o no una altra millora viària que s’està valorant posar en marxa des del govern català. Es tracta de la línia d’autobús que ja existeix, i que enllaça Tossa de Mar amb Lloret de Mar i Barcelona, però sense aturada a Blanes. Durant la visita que va fer la setmana passada a Blanes el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va avançar el reforç que s’havia de fer properament d’aquesta línia d’autobusos, en el sentit que s’aniran augmentat paulatinament el nombre de viatges diaris, passant dels 6 que hi havia fins als 33 que arribarà a tenir a l’estiu.