Mor un home quan ensenyava com conduir el tractor al caure per un desnivell de 6 metres

El seu acompanyant ha resultat ferit lleu i ha estat evacuat a l'Hospital Santa Caterina de Salt

Els fets han passat a quarts de quatre d'aquesta tarda. La víctima, Pere P. de 70 anys i veí de Santa Coloma, es trobava amb un veí seu, de 33 anys, que l'havia anat a ajudar al camp. Tots dos estaven dalt del tractor i la víctima l'estava ensenyant a conduir. Per causes que es desconeixen, el conductor ha volgut fer un gir a una pista forestal que té un fort desnivell. En el moment de fer el canvi de sentit, una de les rodes del vehicles ha sortit de la via i el tractor s'ha precipitat.

Els dos ocupants han sortit disparats. Un d'ells, que ha resultat ferit lleu, ha quedat al camí però l'altre ha caigut per terraplè. El tractor s'ha precipitat també daltabaix fent voltes de campanya i ha passat per sobre de la víctima.

El noi que ha quedat ferit al camí ha pogut alertar els serveis d'emergències amb el seu propi mòbil. El jove ha estat traslladat a l'Hospital Santa Caterina de Salt. Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc dels Mossos d'Esquadra. El tractor ha quedat enquestat a una zona enverdissada.