Tres detinguts en el dispositiu contra el tràfic de drogues a Figueres

S’ha intervingut marihuana, cocaïna i s’ha recuperat un vehicle sostret

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Girona, del Grup Especial d’Intervenció i de la Policia Local de Figueres, han realitzat avui un dispositiu policial que ha permès la detenció de tres homes de nacionalitat marroquina, de 28, 25 i 34 anys, veïns de Figueres, com a presumptes autors d’un delicte de detenció il·legal, amenaces, coaccions, robatori amb violència i intimidació, contra la salut pública, danys i usurpació de funcions públiques.

Les detencions són resultat d’una investigació oberta el passat 27 de febrer quan es va tenir coneixement que uns individus havien comès un robatori amb violència i intimidació a l’interior d’un pis de Figures d’on van sostreure una plantació de marihuana.

Els agents van obrir diligències penals contra les dues persones responsables de la plantació com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública i, paral·lelament, van obrir una investigació per localitzar els autors del robatori.

Les indagacions van permetre localitzar un domicili, situat al carrer Sant Antoni de Figueres, que estaria relacionat amb els assaltants.

Aquest matí s’han fet una entrada i perquisició en aquest domicili on s’ha detingut dues persones i s’ha intervingut 500 grams de marihuana, 50 grams de cocaïna, 100 grams d’heroïna, un vehicle sostret, documentació i claus de diversos vehicles sostrets, manilles, passamuntanyes, 6 paquets simulats de droga, bàscules de precisió, 1100 euros en efectiu, 50.000 llavors de marihuana i un prioritari policial.

Posteriorment els agents han localitzat a Figueres mateix, un tercer home que també estaria implicat en els fets, per aquest motiu, després de ser identificat, ha estat detingut.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb el cas.

Els detinguts, tots amb antecedents, passaran les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció de Figueres.