L'alcaldessa de Figueres reclama recuperar l'oferta de TAV d'abans de l'Euromed

S'ha reunit amb els responsables de Rodalies

L'alcaldessa de Figueres (Alt Empordà), Agnès Lladó, s'ha reunit amb responsables de Rodalies Catalunya per parlar sobre temes referents a la mobilitat ferroviària. A la reunió, a l'Ajuntament de Figueres, hi han participat Maite Castillo, directora de Rodalies, Manuel Yerves, gerent dels serveis del corredor mediterrani.

La reunió ha servit per demanar la recuperació de l'oferta de trens que hi havia abans de la introducció dels Euromeds, que es podria solucionar amb  la incorporació d'un tren de gran velocitat a la franja de primera hora del matí i un altre a la franja del vespre per tal facilitar la mobilitat fins a Barcelona dels figuerencs i figuerenques.

Per altra banda, s'han tractat temes com les millores en els Euromeds, per fer-los més moderns, així com la possibilitat de fer campanyes de promoció per potenciar el turisme.

La millora de l'aparcament de l'Estació del TAV a Vilafant també s'ha posat sobre la taula així com també que els combois no s'aturin tan lluny un cop arribin a l'estació.

Lladó ha explicat que "ha estat una reunió cordial i profitosa ja que aquests temes són cabdals per nosaltres i per millorar la mobilitat ferroviària entre Figueres i Barcelona".