Demanen 24 anys de presó per a un jove acusat de violar i atracar una botiguera de Figueres

L'acusat assegura que van mantenir relacions sexuals consentides sense preservatiu

Dos dies abans dels fets, l'acusat i un amic seu van anar a la botiga a preguntar preus de plaques de marbre. "Van fer diverses preguntes però no van encarregar res", ha explicat la botiguera que no va pensar més en els nois fins que el dia 23 de febrer un d'ells, l'ara acusat, va tornar a la botiga dient que s'ho havia repensat i que volia fer un encàrrec. "Es va esperar a que acabés d'atendre uns altres clients", ha recordat la víctima. Llavors, li va dir que volia la peça de marbre i li va donar 50 euros per fer la paga i senyal.

Segons ha explicat la botiguera, li havia de tornar 30 euros de canvi i va anar fins a una habitació interior a buscar els diners. Aleshores, es va adonar que tenia l'home just darrere seu i que l'anava arraconant fins que la va tirar a terra. La víctima ha relatat que va intentar aixecar-se i fugir com a mínim en tres ocasions i que "sempre acabava a terra" perquè l'agressor no la deixava marxar. "Em preguntava si seria bona i em deia que portava un ganivet", ha explicat la botiguera. Tot i que no li va treure la navalla que deia que portava, sí que va agafar un tros de plàstic punxegut i li va col·locar al coll mentre l'amenaçava, ha assegurat la dona.

La víctima ha explicat que una de les vegades que la tenia contra terra li va donar tres cops de puny que la van deixar "grogui" i després la va col·locar sobre la taula de bocaterrosa. "Tenia mig cos sobre la taula i em va obligar a estendre els braços", ha declarat la víctima que ha explicat que després li va abaixar els pantalons, li va apujar la bata i la va penetrar de forma anal fins que va ejacular.

"Jo pensava que ja hauria acabat tot però després em va demanar els diners", ha explicat la víctima. La dona li va explicar que els únics diners que hi havia a la botiga eren els que ella tenia dins una bossa i que no serien més de 60 euros en bitllets per al canvi. L'agressor, li va exigir els diners "de la caixa del 'jefe'" però, segons ha relatat la dona, no hi havia cap caixa forta ni enregistradora perquè havien entrat a robar en reiterades ocasions i no guardaven els diners a la botiga, només tenien alguns bitllets per donar canvis.

Després d'agafar algun bitllet, l'home va marxar de la botiga però abans va amenaçar la dona dient-li que si anava a la policia o explicava què havia passat "la buscaria" i "sabria trobar-la". Quan l'agressor va fugir, la botiguera va sortir a demanar ajuda i es va refugiar en una botiga veïna fins que van arribar els Mossos d'Esquadra.

Sexe consentit

La versió de l'acusat és totalment oposada a la de la dona. Ha assegurat que el dia dels fets va anar a la botiga a fer l'encàrrec i que, després de fer la paga i senyal, la dona el va començar "a tocar". Després, van mantenir relacions sexuals consentides sense preservatiu. Segons l'acusat, quan van acabar, li va dir que no tornarien a tenir sexe i que tampoc volia ja la peça de marbre. "Va començar a cridar i va dir que l'havia enganyat i que em denunciaria", ha afirmat el jove.

La fiscal demana que condemnin Oussama M. a 24 anys de presó per violació, robatori amb violència i amenaces i, en matèria de responsabilitat civil, que indemnitzi la víctima amb 17.210 euros. La defensa, encapçalada pel lletrat Julián Vega, demana l'absolució. El cas ha quedat vist per a sentència.