Una dona ferida en caure-li al cap una teula pel vent a Palamós

Es tracta d'una veïna del municipi de 66 anys

Una dona de 66 anys ha resultat ferida en caure-li al cap una teula pel vent a Palamós (Baix Empordà). Els Bombers han rebut l'avís a les 9.22 hores. L'afectada ha estat atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La zona ha quedat acordonada i tècnics municipals revisen l'edifici.
Els efectius del SEM han traslladat a la veïna del municipi en ambulància a l'hospital de Palamós en estat menys greu.
 
Els Bombers han atès 104 serveis entre les 7 i les 11 del matí, la majoria per retirar o assegurar elements caiguts o a punt de caure, com ara teulades, coberts, tendals, arbres i cables. De la regió de Lleida han arribat 40 avisos (19 a Lleida ciutat), i de la de Girona 35. A Cervera (Segarra) i a Canet d'Adri (Gironès) ha volat la coberta del pavelló esportiu. Protecció Civil demana precaució en els desplaçaments i activitats a l'aire lliure, i ha situat en estat d'alerta el pla Ventcat.
 
Aquest dilluns al matí s'han mesurat ratxes de vent de més de 80 km/h a diversos sectors del país, fins i tot en zones on és poc habitual. S'han superat els 150 quilòmetres als cims del Montseny, amb 160,6 al Puig Sesolles (1.668 metres).

S'espera una afectació més intensa al Segrià, Baix Camp, Tarragonès, Anoia i Bages. Les ratxes poden superar els 100 km/h.