El vent arrenca part del teulat del pavelló de Canet d'Adri

No s'han de lamentar ferits

El fort vent que avui està castigant les comarques gironines han arrencat part del cobert del pavelló de Canet d'Adri (Gironès) sense que s'hagin de lamentar ferits.

Els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc dels fets per intentar contenir les restes de teulat que han quedat escapades pels camps del voltant. Els assisteixen membres de la brigada municipal.

Protecció Civil ha emès una alerta de perill moderat per a les comarques gironines a partir del migdia amb cops de vent que poden superar els 70 km/h, sobretot al  Ripollès, Alt Empordà i la Selva.

Fins a mig matí bufarà vent de component sud i oest entre fluix i moderat amb alguns cops forts, serà més reforçat a cotes altes del terç nord de Catalunya on hi haurà cops molt forts. Al llarg del matí s'anirà imposant, d'oest a est del territori, el vent de components nord i oest, amb mestral a les Terres de l'Ebre i la tramuntana a l'Empordà, amb cops forts i alguns de molt forts. Amb tot, hi haurà estones de vent fluix a l'interior del quadrant nord-est, i al sud de la Costa Brava i nord de la Central.