Detingut per conduir begut, drogat, sense punts i atropellar un agent a Llambilles

En veure el control a la C-65, va iniciar una fugida que va acabar en un camí sense sortida

Cap a dos quarts de vuit del matí, els agents van indicar al conductor d'un vehicle que s'aturés per fer el control d'alcohol i drogues. El conductor, en veure que s'havia d'aturar, va accelerar el vehicle amb la intenció de fugir i això va provocar que el cotxe impactés amb un agent dels mossos que estava al control, que va quedar ferit.

El turisme va accelerar en sentit Girona i va començar a fer avançaments temeraris, motiu pel qual els vehicles que es va trobar de cara van haver de maniobrar bruscament per evitar una col·lisió frontal. Els Mossos van perseguir el turisme, conduït pel detingut i amb quatre ocupants més, fins que va entrar en un camí sense sortida.

Els agents van comprovar que el conductor no disposava de permís en haver esgotat tots els punts i a continuació li van practicar el test d'alcoholèmia, amb el resultat de 0,64 mg/l d'alcohol per litre d'aire expirat, més del doble del límit establert que és de 0,25 mg/l. A més, els mossos també van fer la prova de detecció de drogues al conductor i va donar positiu en cocaïna, amfetamines i metamfetamines.

El jove està acusat de dos delictes contra la seguretat del trànsit, conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues, sense permís per pèrdua de punts, i per un delicte d¡'atemptat als agents de l'autoritat, resistència i desobediència. El detingut, que no té antecedents, va quedar en llibertat després de declarar al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.