73 colles de vint poblacions diferents van omplir la rua del carnaval de Platja d'Aro

La gran desfilada de carrosses i comparses del carnaval compta amb 4.200 figurants

El carnaval de Platja d'Aro d'enguany, que es celebra des de l'11 fins al 22 de febrer, arriba aquest cap de setmana al seu punt més àlgid amb la celebració del 35è aniversari de la seva recuperació. La diada presenta un total de 34 activitats, la gran majoria d'elles gratuïtes, on destaquen una ludoteca mòbil o la trobada infantil de disfresses al Palau d'Esports i Congressos amb l'animació del grup Farsants.

Durant aquesta tarda de dissabte, des de les quatre i fins a les nou del vespre, desfilaran les colles de Salt, Campllong, Sant Andreu Salou, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro, Calonge, Santa Cristina d'Aro, Olot, Massanes, Llagostera, Sant Joan les Fonts, La Bisbal, Corçà, Palafrugell, Centelles, Castellfollit de la Roca, Sant Climent de Peralta, Palamós, Santa Pau, Llocalou i Sant Esteve d'en Bas.

Pel que fa als premis, en la modalitat de carrossa gran s'han inscrit 32 colles, 10 a la categoria de comparses, 20 en la modalitat de carrossa petita. Per altra banda, en la categoria de colles locals de Castell Platja d'Aro s'hi troben les colles 'La Xalana del Port', 'Qui ens ha enredat?'. 'Els IV Gats'. 'Anem de conya', 'Els Descarrilats', 'Els Pimpons', 'I a tu què t'importa?', 'Somos lo que somos', 'Sense límits', 'Els Collonuts' i 'Els Pipas'. Els premis es donaran a conèixer a partir de la mitjanit d'aquest dissabte dia 18 de febrer durant el ball popular al Palau d'Esports i Congressos del municipi.

Durant aquests dies de celebracions el municipi ha organitzat tot un conjunt d'activitats com animacions, actes infantils o el clàssic 'Enterrament de la Sardina' que tancarà els actes del carnaval el proper dimecres 22 a al plaça del consistori.