Detingut un jove de la Bisbal per entrar a robar en un bar del municipi

Va pujar la persiana del local i endur-se la caixa registradora

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 25 de febrer, a la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà), un home de 22 anys, de nacionalitat marroquina i veí del municipi, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar el passat dia 6 de febrer quan es va produir un robatori amb força en un bar situat al carrer de l’Aigüeta de la Bisbal. Concretament, cap a dos quarts de sis de la tarda un home va pujar la persiana del local, va agafar la caixa enregistradora i va marxar ràpidament.

Els mossos van obrir una investigació per tal d’identificar l’autor, que va culminar el passat 25 de febrer amb la identificació i detenció d’un home de 22 anys com a presumpte autor dels fets.

Aquesta detenció s’emmarca dins el dispositiu de seguretat que s’està duent a terme a la població per evitar robatoris, dins el qual hi ha diverses investigacions en marxa i no es descarten futures detencions per casos similars.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el mateix dia 25 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.