Una quinzena d'activistes protesten a Girona en contra la fabricació d'abrics de pell

Els manifestants han penjat diversos abrics amb etiquetes mostrant quants animals ha calgut matar per fabricar-los

Aquesta concentració ha tancat la campanya que l'entitat ha realitzat a favor dels animals per tot Catalunya amb actes a Tarragona, Lleida o Barcelona. Els activistes han demanat la prohibició de les granges de visons a tot l'estat espanyol tal i com es va realitzar a països com Anglaterra i Àustria.

Els diversos activistes han instal·lat una taula amb informació referent a l'explotació animal i han repartit fulletons informatius que explicaven els motius de la seva causa. La quinzena de protestants s'han vestit amb uns impermeables de color blanc i han fet un acte pacífic, gairebé silenciós, on han ensenyat fotografies d'animals on es mostra l seu patiment.

Una de les activistes, Marta Mundó, ha destacat que cada any la indústria de pells de l'estat espanyol sacrifica 350.000 visons per fabricar abrics o peces per vestir. Amb aquest acte els manifestants volen aconseguir que els ciutadans es posicionin a favor dels drets dels animals i que siguin conscients de l'explotació i "patiment" que suposa la fabricació de roba amb pells naturals.