Figueres obrirà dissabte el nou aparcament d'El Far

Tindrà capacitat per 380 vehicles

Figueres (Alt Empordà) disposarà a partir de dissabte d'un nou aparcament, a l'antic camp de futbol d'El Far, a tocar l'estació de tren i la carretera de Roses. El nou espai comptarà amb 380 places. Serà el pàrquing dissuasiu més gran que tindrà la ciutat. A l'aparcament s'implantarà el sistema de pagament tou: les dues primeres hores i la nit seran gratuïtes i per la resta del dia, costarà un euro.

El govern de Figueres va modificar el projecte d'aparcament respecte l'inicial per guanyar seguretat en l'espai. S'ha enderrocat la grada oest de l'antic camp de futbol. Amb l'enderroc s'ha guanyat a banda de seguretat, visibilitat i que la zona guanyi un espai obert. S'ha reomplert també el buit existent a la planta soterrània on s'hi acollien els vestidors de la instal·lació amb el material procedent de l'enderroc i s'ha col·locat un sistema d'il·luminació.

L'alcaldessa, Agnès Lladó i el vicealcalde, Pere Casellas, han visitat avui el nou aparcament a punt d'obrir. Amb l'obertura d'aquest nou espai d'aparcament dissuasiu s'ajudarà a descongestionar el centre de la ciutat de vehicles.