Una persecució policial acaba amb la detenció de dos homes que portaven marihuana

Els dos ocupants del vehicle han estat detingut per un delicte contra la salut pública i per atemptar contra agents de l'autoritat

Els fets van passar pels volts de les cinc de la tarda. Agents de la comissaria de Roses van veure en un control rutinari a Sant Pere Pescador que el cotxe portava el distintiu de la ITV caducat. En intentar aturar-los, el conductor els va esquivar i va continuar circulant a gran velocitat i en algun tram en direcció contrària, obligant a alguns vianants a pujar a les voreres per evitar ser atropellats.

Una segona patrulla va ser alertada dels fets i van intentar interceptar el vehicle en un control a la carretera de Sant Pere Pescador a l'Armentera. El conductor, però, va intentar atropellar els agents i aquests es van haver de llançar a terra per evitar-ho. Ambdues patrulles els van continuar perseguint quan van veure com el copilot llançava per la finestra una bossa d'escombraries. A l'interior, hi havia tres bosses més amb una substància vegetal de color verd, presumptament marihuana. En total, hi havia 700 grams.

Finalment, els agents van aconseguir aturar el vehicle i després d'identificar els ocupants, van ser detinguts. Durant l'escorcoll, es van trobar també uns 1.475 euros en bitllets fraccionats. Al conductor, Cristian A.R i amb antecedents, també se l'imputa un delicte de conducció temerària i va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar el seu ingrés a presó.