Torna el Destaca’t que enguany amplia el nombre de semifinals

El concurs de música jove de les comarques gironines arriba a la seva quarta edició

L'organització del Destaca't explica que aquest any el concurs s'amplia, i arriba carregat de novetats. Per començar aquest 2012 hi haurà sis semifinals, que es realitzaran entre els mesos de Març i Maig a Figueres, Hostalric, Girona, Olot, Santa Cristina d'Aro i Sant Joan de les Abadesses. A més a més aquesta ampliació farà que fins a 36 grups de música jove de les nostres comarques puguin participi-hi, sis a cada semifinal. Com a l'edició anterior, aquest any la gran final del DESTACA'T 2012 es realitzarà a la coneguda sala de la Casa de la Música LA MIRONA de Salt, el divendres 29 de Juny.

Una de les novetats més rellevants, és que en aquesta edició, els guanyadors del concurs, apart de tenir l'oportunitat de tocar, com a la resta d'edicions, a l'Acampada Jove 2012 en el marc del concurs Música Jove, tindran la oportunitat de gravar una maqueta.

Les inscripcions al concurs es van obrir el 2 de Febrer del 2012, es tancaran el diumenge 19 de Febrer. Les bases del concurs de l'edició d'enguany, que presenten algunes modificacions respecte les altres edicions, es poden troba,r juntament amb més informació i altres novetats que s'aniran fent públiques, al web del DESTACA'T. Tots aquells grups novells que vulguin participar al concurs només cal que enviïn un correu electrònic a destacatccgg@gmail.com abans del 20 de Febrer.