Enxampat a Puigcerdà un contrabandista amb més de 52.500 paquets de tabac

El valor del comís ascendeix a 192.000 euros

La nit del 5 de febrer, quan faltaven pocs minuts per la mitjanit, efectius de la Guàrdia Civil que feien un operatiu a la N-260 a Puigcerdà van detectar un turisme i un camió de petites dimensions que accedien a la carretera des de l'encreuament d'accés a Prullans.

El turisme, en veure el control policial, va accelerar i va fugir a gran velocitat en direcció a la Seu d'Urgell. La policia va poder aturar el camió, un vehicle marca Volskswagen amb matrícula espanyola. Després d'identificar el conductor, la Guàrdia Civil va registrar el vehicle i va detectar que, darrera una espècie de pantalla feta amb caixes de tovallons de paper, hi havia amagats una gran quantitat de paquets de tabac distribuïts en caixes de cartró.

Concretament, els agents van comissar un total de 52.520 caixes de tabac ros, per valor de 192.692 euros. Els agents van detenir el conductor, F. J. C. S., de 46 anys i veí de Barcelona, acusat d'un delicte de contraban. L'home ha passat a disposició del jutge de guàrdia de la Seu d'Urgell. Tant el tabac com el vehicle han estat comissats.