Castelló d'Empúries convocarà la Junta de Seguretat per tractar l'onada de robatoris

El dijous es reunirà amb els veïns

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) ha decidit convocar d'urgència la Junta Local de Seguretat després de l'increment de robatoris i ocupacions que s'estan registrant a Empuriabrava.

La decisió arriba després que més de 150 veïns es van reunir el dijous de la setmana passada, convocats per l'associació de veïnal Rosa dels Vents, per tractar la problemàtica i exigir accions a l'administració. De la reunió en va sorgir l'acord de convocar una cassolada aquesta setmana davant del consistori, però podria ser desconvocada després de la reunió que l'Ajuntament ha programat per aquest dijous amb els afectats.

El consistori atribueix aquests fets delictius a bandes organitzades. En un comunicat emès el passat 11 de febrer, l'alcalde del municipi, Santi Güell explicava que "des de l'Ajuntament es continua treballant en temes de seguretat conjuntament amb la Policia Local, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional, fet que està donant resultats positius com s'ha vist en les darreres setmanes".