266 abonats estan sense llum al barri de la Font de la Pólvora de Girona

Protecció Civil manté l'alerta del Procicat per l'onada de fred siberià

D'altra banda, des de les sis d'aquesta matinada, 266 abonats d'Endesa estan sense llum al barri de la Font de la Pólvora a Girona. Aquests no han recuperat el servei fins a les cinc de la tarda.

Ja s'ha pogut reparar el transformador elèctric a l'entrada de Bolvir, a la comarca de la Cerdanya, que havia caigut cap a les deu de la nit d'aquest divendres. En un principi, el transformador va causar també afectació al nucli de Ger i aquest matí queden molt pocs afectats a Bolvir.

A Arenys de Mar a les sis de la tarda d'aquest divendres també va haver-hi afectacions a la meitat nord de la població, on uns 2.000 abonats es van quedar sense subministrament elèctric per un excés de consum. A les nou del vespre només quedava una dotzena de clients afectats i a mitja nit ja es va poder restablir totalment el subministrament.

Set carreteres afectades per la neu

Aquest dissabte al matí hi ha set carreteres afectades per la neu. La C-28 està tallada a Vielha per anar cap al Port de la Bonaigua i també es necessiten cadenes per circular per aquesta mateixa carretera d'Alt Àneu cap al Port de la Bonaigua i de Naut Aran a Vielha. També calen cadenes per circular per la C-142b de Naut Aran cap al Pla de Beret, L-504 de Llavorsí a Tavascan i la L-510 de Llavorsí a Àreu. La N-230 prsenta neu i gel a la calçada i està restringida als vehicles de tercera categoria a Vilaller.