Enxampen un lladre amb 17 ordinadors portàtils d'una escola de Figueres

El detingut és un noi de 23 anys, veí de la ciutat, i ha estat detingut pels agents de la Guàrdia Urbana al pati de l'escola

En concret, el jove portava 15 'netbooks' i dos ordinadors portàtils. Els 'netbooks' són petits ordinador portàtils amb pantalles d'entre 7 i 12 polzades que tenen una capacitat limitada i funcionen amb menys consum energètic. Aquests ordinadors són utilitzats en diversos centres educatius.

Els agents van rebre l'avís que havia saltat l'alarma d'una escola de Figueres a les 6 del matí del passat dijous. Diversos agents del cos policial, acompanyats per un responsable del centre, van realitzar una inspecció a les instal·lacions on van detectar que tant la porta principal com el pany havia estat forçada i que s'havia trencat un vidre de l'entrada. Un cop a dins del centre, els agents van observar que en una de les aules hi havia molt material al terra i faltaven diversos ordinadors.

Mentre feien aquestes comprovacions, els agents van veure com un individu creuava el pati de l'escola de forma precipitada i amb dues bosses de mà. Un cop van enxampar-lo van veure que dins les bosses portava 15 'netbooks' i dos ordinadors portàtils.