Instal·len dos carregadors de mòbil amb pedals a l'Aeroport de Girona

Les dues bicicletes estàtiques son a la zona d'embarcament

Els passatgers de l'Aeroport de Girona-Costa Brava podran recarregar els seus telèfons mòbils, tauletes o altres dispositius electrònics durant la seva estada a la terminal amb un nou sistema de producció d'energia sostenible i saludable.

Des d'aquesta setmana han quedat instal·lades 2 bicicletes estàtiques productores d'energia, on els passatgers tenen a la seva disposició ports USB per connectar els seus dispositius i recarregar-los amb l'energia produïda per un lleuger pedaleig. Les bicicletes estan situades a la zona d’embarcament de la terminal al costat dels grans finestrals que permeten observar l'operativa a la plataforma així com l'enlairament i l’aterratge dels avions.

L'Aeroport de Girona-Costa Brava suma, així, un nou servei als passatgers, que s'afegeix als parcs infantils o al préstec gratuït de cotxets de bebè per al seu ús dins de la terminal, posats en marxa en els últims mesos.

Aquesta actuació s'emmarca en el compromís d'Aena amb la millora de l'experiència dels passatgers i usuaris, i té com a objectiu incorporar i oferir serveis de qualitat en els aeroports de la seva xarxa per a fer més còmoda i agradable la seva estada a les instal·lacions.