S'entrega el porter d'un bar de Figueres on ha mort un home aquesta matinada

La víctima li ha llençat un got i ell ventat un cop de puny

El porter d'un dels locals d'oci nocturn de Figueres (Alt Empordà)on ha mort un home de 52 anys aquesta matinada s'ha entregat als Mossos d'Esquadra com a responsable dels fets.

Segons fonts consultades per aquest diari, el client ha sortit fora de l'establiment amb un got de vidre. Ha estat aleshores quan el porter li ha demanat que ho fes amb un de plàstic. Ha estat en aquell instant que el client ha decidit llançar el got contra el controlador d'accés. Seguidament, el porter ha respost amb un cop de puny contra la víctima.

Els fets han passat pels volts de les quatre de la matinada a la zona de bars que hi ha a la Plaça del Sol de Figueres. Els Mossos investiguen el cas com un homicidi per imprudència.

Després dels fets, els policies han anat a casa del sospitós, de 29 anys, nacionalitat espanyola i veí de Girona per arrestar-lo, però no l'han trobat. Més tard s'ha entregat a la comissaria de Vistalegre de Girona, on ha quedat detingut a l'espera de passar a disposició judicial en les properes hores.

La Fecasarm estudia presentar-se com acusació

En un comunicat, la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM) ha explicat que estudiaran la possibilitat de presentar-se com a acusació popular contra el porter.

En el text, denuncia l'actitud del controlador d'accés i recorda que hauria d'haver trucat a la policia i no pas agredir el client. També deixen clar que es tracta d'un "cas aïllat" i defensen els professionals que treballen com a porters en els bars i discoteques.