Els Mossos d'Esquadra troben el nen desaparegut de Santa Coloma de Farners a Figueres

El seu pare l'espera a l'estació de Sils, on aquest divendres s'hi havia trobat la bicicleta del nen

El pare del jove, Mohamed Benaissa, ha destacat que desconeix les causes que haurien fet marxar el jove de casa. El progenitor no sap si el jove estava enfadat pel "model de vida que té la família" o perquè hauria tingut algun problema amb algun dels seus companys o amics.

El pare ha relatat que el seu fill s'ha posat en contacte mitjançant un telèfon mòbil i li ha dit que es trobava a Figueres. A partir d'aquí, tant ell com diversos agents dels Mossos d'Esquadra s'han dirigit cap a la capital de la comarca de l'Alt Empordà. No obstant això, un cop havien arribat a Figueres, Mohssine Benaissa hauria tornat a trucat al seu pare des d'un telèfon mòbil dient que "estava penedit d'haver marxat de casa" i que en aquells moments agafava un tren en direcció a Santa Coloma de Farners.

Llavors el progenitor i els agents s'han dirigit cap a l'estació de Sils on esperen l'arribada del jove de 12 anys.

Per altra banda, el regidor de Governació de Santa Coloma de Farners, Julio Fidalgo, ha destacat que els Mossos d'Esquadra han trobat el jove a la ciutat de Figueres. Segons Fidalgo els agents han identificat al jove que va desaparèixer el passat dimecres.