Ametller Origen obre la seva primera botiga a Figueres

La inauguració serà el proper 20 de febrer

La companyia catalana d’alimentació, Ametller Origen, obre la seva primera botiga a Figueres al carrer de l’Empordà, 82 el proper 20 de Febrer.

Un espai de més de 500m2, amb la millor selecció de fruita i verdura de temporada i de collita pròpia, un rebost amb una gran varietat de cereals, conserves, espècies, fruits secs, farines i més, xarcuteria amb embotits del país acompanyats amb formatges elaborats amb llet (cabra, vaca, ovella) de granges de Catalunya, un corner de sushi amb elaboracions fetes al moment, una peixateria, de l’empresa Peixos Puignau, amb peix fresc de la llotja del dia i un espai portat per un mestre forner, l’Elias Boulanger, marca pionera en la reintroducció de pans de llarga fermentació.

La botiga -la quarta a la província de Girona- suma a l’estratègia del Grup Ametller Origen de promoure un estil de vida més saludable i sostenible a la població, facilitant l'accés a una alimentació més nutritiva, plaent i neta i sempre amb un ferm compromís amb la societat i el medi ambient.

La nova botiga Ametller Origen també tindrà un espai amb 51 places d’aparcament distribuïts en dos espais. En una segona fase es materialitzarà la millora de la mobilitat entre l’establiment i la zona d’aparcament públic del Jutjats.