Carles Jaume, nou subdelegat del govern espanyol a Girona

Emilio Ablanedo, Jordi Sierra i Inmaculada Manso els nous representats a Barcelona, Tarragona i Lleida

Carles Jaume va néixer a Barcelona el 30 de novembre del 1968. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i membre del Cos Superior de l'Administració General de la Generalitat de Catalunya. Des del 2001 és cap de l'assessoria jurídica del Grup del PPC al Parlament. I des del 2011, vocal de la part catalana de la Comissió mixta de Transferències Estat-Generalitat.

Emilio Ablanedo va néixer el 20 de desembre del 1971 a Astúries. És llicenciat en dret i advocat del Cos Superior de Lletrats de l'Administració de la Seguretat Social. És professor de la Universitat de Barcelona i afiliat al Partit Popular de Catalunya. Ha estat secretari de la Comissió d'Estudis de Treball i Seguretat Social i assessor de la presidència del PPC.

Jordi Sierra va néixer a Tarragona el 23 d'agost del 1968. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona. És funcionari de carrera des del juny del 1998 a l'Ajuntament de Tarragona, on actualment és cap de la Secció de Pressupostos.

Finalment, Immaculada Mansova néixer a Lleida el 5 de març del 1963. És llicenciada en Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya i màster en direcció de sistemes i tecnologies de la informació per la Universitat Politècnica de Madrid. Afiliada al Partit Popular des del març del 1999, ha estat la número 2 a la llista del PPC al Congrés per Lleida a les eleccions generals del 2000, el 2008 i el 2011. Actualment és vicesecretària sectorial del PP de Lleida, regidora-portaveu del PP a l'Ajuntament de Lleida i diputada a la Diputació de Lleida.