Primera víctima mortal d'un usuari de patinet elèctric a Girona

L'home va caure al terra en un carrer de Lloret de Mar

Primera víctima mortal a les comarques gironines d'un usuari de patinet elèctric. Els fets van tenir lloc el passat 1 de febrer a Lloret de Mar (Selva), quan un home de 35 anys, origen senegalès i resident al municipi, va caure per causes que encara s'investiguen segons ha informat Diari de Girona.

L'home circulava pel carrer Joan Llaveries quan es va precipitar i impactar amb el cap contra el terra. No duia casc. Agents de la Policia Local van utilitzar el desfibril·lador automàtic (DEA) amb que van equipats per a reanimar-lo temporalment fins l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que el va estabilitzar i traslladar en estat molt greu a l'hospital Josep Trueta de Girona. Allà va ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI) on va morir tres dies més tard.

Segons han explicat alguns testimonis, l'home va intentar pujar a la vorera amb el patinet però va impactar amb una de les pilones repartides per la calçada. Això el va fer caure a terra i donar-se un fort cop al cap. El seu era un patinet preparat per a circular a 25 km/h però que es pot modificar per arribar fins als 45 km/h