Alumnes de 24 centres de secundària de la província pujen a l'escenari per la pau

S'ha organitzat una cantata pel proper 27 de gener al Teatre Municipal de Girona · Els beneficis es destinaran a Intermon Oxfam

La cantata UAP! ha estat iniciativa del professorat de música dels instituts gironins. Amb aquesta proposta s'intenta fomentar el valor de la cooperació i la pau entre els estudiants mitjançant el treball responsable i disciplinat que té com a finalitat l'actuació conjunta en un musical participatiu.

L’acte està organitzat pel "Grup de treball de secundària a Girona" amb la participació dels instituts de Girona -Montilivi, Jaume Vicens Vives, Santa Eugènia, Santiago Sobrequés, Narcís Xifra, Escola d'Hostaleria i Turisme, Col.legi Maristes- i comarques -Salvador Espriu de Salt, SES Salvador Sunyer de Salt, Vallvera de Salt, Cassà de la Selva, Rafael Campalans, SES de Caldes de Malavella, Josep Brugulat de Banyoles, Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols, Olivar Gran de Figueres, Alexandre Deulofeu de Figueres, Illa de Rodes de Roses, La Jonquera, Bosc de la Coma de Olot, Escola Salvador Vilarrasa de Besalú, Abat Oliva de Ripoll, Jaume Callís de Vic, Institut Escola de Lloret de Mar. Hi col•laboren l'Ajuntament de Girona, Intermón Oxfam, Diputació de Girona, Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, BTM Sound, Grup Vivaldi i Amics de la Unesco de Girona.

La direcció és a càrrec de Mercè Rigau i Cràdula Teatre.

Les entrades per assistir a la cantata es podran adquirir a la botiga de Comerç Just d’Intermon Oxfam a Girona (Plaça del Vi, 4) o bé a les taquilles del Teatre Municipal abans de l'espectacle a un preu de 6 euros.