El portaveu de Cs a Girona acusa de ''racista'' a una periodista de TV3

Pamplona hores més tard ha reculat i demanat perdó

La periodista gironina de TV3, Mercè Sibina, ha estat víctima d'un estirabot del portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Girona, Daniel Pamplona, que l'ha titllat de "racista".

Sibina havia publicat una queixa a través de la seva compta de Twitter on es mostrava queixosa davant el tracte discriminatori al qual havien set objecte ella i el seu fill per part de la policia espanyola: "Aquest matí hem anat a renovar el DNI del meu fill i els funcionaris de la Policia Nacional que ens han atès a l’oficina del carrer Sant Agustí de Girona ens han dit que no ens entenien en català".

Al seu torn, Pamplona li ha contestat: "Acógete a un procedimiento de apátrida en un 3er estado. Aquí no queremos racistas".

Hores més tard el portaveu del partit de dretes ha rectificat i he publicat un altre missatge demanant disculpes. "Lamento les meves paraules, Mercè Sibina. Et demano disculpes a tu i a tots els que s'hagin pogut sentir ofesos, no he estat encertat. Reitero el meu compromís amb el debat polític serè i constructiu, que espero que fem entre tots".

Per la seva banda Sibina s'ha mantingut al marge en tot moment de la polèmica i no ha contestat a les provocacions de Pamplona ni tampoc ha fet cas a les disculpes.