El Saló Expojove de Girona espera rebre prop de 6.000 estudiants

La mostra se celebrarà del 24 al 26 de gener

La directora de Fira de Girona, Anna Albar, ha destacat que "l'ExpoJove conté una àmplia oferta no només dirigida a joves de 16 a 18 anys, sinó també per a totes aquelles persones que, per un motiu o altre, ara volen reprendre la seva formació i desconeixen l'oferta que hi ha a les comarques de Girona", informa l'organització de l'esdeveniment en una nota de premsa". En aquest sentit, Anna Albar ha remarcat que a la fira "podran trobar totes les famílies professionals de Formació Professional de Girona, l'accés a la universitat i els estudis que ofereix la Universitat de Girona i altres estudis reglats que poden ser també del seu interès".

Al Saló de Formació i Ocupació, els visitants hi trobaran informació sobre els itineraris que ofereix el sistema educatiu després de l'etapa d'ensenyament secundari obligatori. S'hi faran exhibicions d'oficis dels cicles formatius de les branques professionals que s'imparteixen a la demarcació.

El saló ExpoJove de Girona està organitzat per Fira de Girona, el Consell Comarcal del Gironès i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat.