Detenen per homicidi imprudent un dels conductors implicat en la mort del motorista a Massanes

L'infractor ha fet un avançament en línia contínua

Els Mossos d'Esquadra han detingut per imprudència greu i homicidi imprudent el conductor d'un dels cotxes implicats en l'accident mortal d'un motorista a Massanes (Selva).
Els fets han succeït pels voltants de les 10.15 hores d'aquest diumenge al quilòmetre 12,5 de la GI-555 quan un vehicle que circulava en sentit Hostalric ha fet un avançament prohibit en línia contínua. En direcció contrària hi circulava una motocicleta conduïda per J.V.S, un home de 43 anys i veí de Mollet del Vallès, que s'ha vist obligat a esquivar el turisme per evitar la col·lisió frontal i ha sortit de la via. El motorista ha caigut en un terraplè i ha mort a causa de l'accident. Els agents de trànsit han detingut el conductor del cotxe –un home de 35 anys veí de Girona-, que ha donat negatiu a les proves d'alcohol i drogues.
 
El jove està arrestat per un delicte contra la seguretat viària i per homicidi imprudent. El detingut, sense antecedents, passarà en les hores vinents a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.