Carmen Machi, Sergi López i Sílvia Pérez Cruz, protagonistes al Teatre de Salt

Dels setze espectacles programats hi ha 'Coriolà', sota la direcció d'Àlex Rigola

Rigola presentarà la seva personal mirada de 'Coriolà', un espectacle que s'estrenarà a Salt amb quatre funcions (del 23 al 26 de febrer) abans de fer temporada a Barcelona i una gira per diferents teatres de Catalunya.

La programació també inclou 'Juicio a una zorra', un monòleg protagonitzat per Carmen Machi que ha tingut una bona acollida per la premsa aquest 2011 però també es podrà veure la interpretació d'actors com ara Clara Segura, Marta Marco i Isabel Roccati, a 'L'espera'; Laia Marull i Francesc Orella a 'Hedda Gabler' del director David Selvas, i Sergi López i Jorge Picó a '30/40 Livingstone', entre d'altres.

Pel que fa a la programació musical, hi ha inclòs 'En la imaginación', un concert de Sílvia Pérez Cruz i Javier Colina Trio, mentre que en la dansa es podrà veure el nou espectacle de hip-hop de la companyia Brodas dirigit a un públic jove, 'Concierto Concepto'. En la programació familiar es podrà veure el nou espectacle de bombolles de la Cia Pep Bou que porta per nom 'Clinc!'.

Els abonaments es posaran a la venda el dia 17 de gener i les entrades dos dies més tard.

Salt i Perpinyà, es complementen

La programació de Salt apareix publicada de forma conjunta amb la del Théâtre de l'Archipel de Perpinyà, continuant el vincle que es va iniciar amb el projecte Escena Catalana Transfronterera (ECT-SCT). Així, la programació a la part francesa inclou aquest semestre 12 espectacles de diferents gèneres, dels quals 5 són en francès subtitulat en català i dos en català amb sobretítols en francès. Els espectadors de Salt gaudiran de descomptes de les entrades de Perpinyà amb un carnet que es lliurarà per la compra de l'abonament.