Atraquen dues farmàcies de Tossa de Mar amb un ganivet i s'emporten uns 500 euros

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets

El municipi de Tossa de Mar (Selva) ha viscut dos atracaments amb arma blanca en tan sols quinze dies de diferència. Es creu que el lladre podria ser el mateix, ja que en els dos fets ha seguit els mateixos mètodes.
El primer dels atracaments va tenir lloc en una farmàcia de la rambla de Pau Casals sobre les set de la tarda el 20 de gener. Un home amb la cara tapada va amenaçar la dependenta amb un ganivet i es va emportar uns 200 euros de la caixa. El dilluns 3 de febrer, un home d'aspecte similar va entrar a dos quarts de vuit del vespre en una altra farmàcia al carrer de la Guàrdia (a prop del passeig del Mar) i també va amenaçar a la dependenta amb una arma blanca i es va emportar la caixa amb 300 euros, a més del mòbil de la dona.
 
La Policia Local de Tossa i els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació conjunta per descobrir l'autoria dels dos robatoris amb violència i intimidació. A més, des del cos local demanen que la gent només faci cas de les informacions oficials i no pas d'alguns missatges que circulen per les xarxes.

De moment, la policia ja està analitzant algunes càmeres de seguretat que hi ha instal·lades en el municipi per poder identificar el lladre. La policia de Tossa també ha demanat a tothom que tingui informació sobre els fets que truqui per ajudar a resoldre el cas.

Mentrestant, el municipi ha reforçat el patrullatge preventiu per tal d'evitar que es repeteixin els fets.