Un col·lectiu d'artistes gestionarà la sala d'exposicions El Tint de Banyoles amb el suport de l'ajuntament

El grup TINT XXI és una assocació d'artistes que continariurà apostant per les exposicions de pintura, escultura i fotografia i s'obrirà a altres entitats

L'equipament també canvia d'horaris i a partir d'ara obrirà els divendres de les 6 a les 9 de la tarda; el dissabte de 10 a 2 del matí i de les 5 a les 9 del vespre, i el diumenge d'11 a 2 del matí. Aprofitant aquest nou impuls, el regidor de Cultura, Jordi Bosch Batlle, ha explicat que l'Ajuntament  ha adequat la instal·lació elèctrica ja que feia uns 30 anys que no es millorava, i s'ha instal·lat una alarma i un circuit tancat de televisió.

Per la seva banda, l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha subratllat que el conveni amb TINT XXI pretén "buscar sinèrgies" i la col·laboració pública i privada per "millorar-ne la gestió i fer més exposicions". El president de TINT XXI, Jordi Martínez, ha explicat que són una associació jove, de 4 mesos, i que volen mantenir la sala El Tint amb exposicions de pintura, escultura i fotografia però també estaran oberts a altres entitats de Banyoles, per fer activitats conjuntes.