Artistes del Festival de Circ de Girona actuaran a l'Espai Gironès

La representació gratuïta tindrà lloc dissabte al migdia i la tarda

L’Espai Gironès acollirà el proper dissabte 8 de febrer diverses actuacions d’artistes del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona. Serà un espectacle gratuït que es durà a terme a la Plaça del Foc de l’Espai en dues funcions: una a les 12h i l’altra a les 18h.

Els artistes que dissabte es podran veure  a l’Espai Gironès són: Wesley Williams d’Estat Units amb el seu monocicle;  Luis Gerard Cuevas de Mèxic i Vitalii Ostroverkhov d’Ucraïna, que oferiran actuacions de malabars;  Argendande Girls d’Argentina, amb un espectacle de malambo  i Duo Dávida de Cuba  que oferiran acrobàcies sobre rola rola. També hi actuarà la còmica russa Oksana Awkward, una de les pallasses amb més talent segons els responsables del Festival.

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or, que enguany arriba a la 9a edició, se celebrarà a Girona del 13 al 18 de febrer.

És el segon any que l’Espai Gironès col·labora amb el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona, que és l’únic que hi ha a Catalunya i a l’Estat i un dels cinc més importants del món. El Centre Comercial destaca la contribució d’aquest Festival a la cultura gironina. Les actuacions de l’any passat van aplegar centenars d’assistents.