Els Amics de les Arts completen el cartell de l'Ítaca de Sant Joan

La revetlla tindrà lloc el 23 de juny a l'Estartit

Els Amics de les Arts és la banda escollida per completar el cartell del dia 23 de juny, a l'ÍTACA Sant Joan, i s'afegeix a les actuacions ja anunciades d'Itaca Band, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, i les Balkan Paradise Orchestra.

Una sessió de DJ completarà la programació d'aquest dia per allargar la festa fins a la matinada durant la nit més curta de l'any. El trio format per Dani Alegret, Ferran Piqué i Joan Enric Barceló tornen als escenaris amb nou disc sota el braç, El Senyal que esperaves. I tornen ‘guerrillerus’ amb un directe molt explosiu gràcies a un so molt més elèctric i contundent. Sense oblidar els seus grans hits, Els Amics de les Arts es reinventen amb una nova proposta musical molt ballable destinada a rebentar aquest estiu les pistes de ball i els directes.

El festival anunciarà properament la resta de grups que completaran la programació de l'ÍTACA Sant Joan 2020 i que s'afegiran a les bandes ja anunciades: Lágrimas de Sangre, Tremenda Jauría, La Sra. Tomasa i The Tyets (el dia 19 de juny) i Caravan Palace, No Logo i Despit (el dia 20 de juny).

Ítaca es posa en marxa amb la Festa de Carnaval de La Mirona

Més aviat que mai, l'ÍTACA Cultura i Acció es posa en marxa aquest mes de febrer. El festival i la sala La Mirona han sumat sinergies per oferir una proposta musical i festiva durant la celebració del Carnaval i, per primer cop, programen conjuntament una nit de carnestoltes que vol convertir-se en una proposta cultural de referència durant aquesta popular celebració.

La nit musical i festiva tindrà lloc el pròxim 15 de febrer a la sala La Mirona de Salt i inclourà els concerts de Mafalda i d'Ebri Knight i es clourà amb la tradicional festa de carnaval de la sala de concerts amb les propostes musicals de DJ Hochi i DJ Sendo. Seran més de set hores de festa, des de les deu de la nit i fins a les cinc de la matinada. El preu de l'entrada anticipada és només de 12€ (més despeses de gestió), i de 15€ a taquilla. Aquest preu inclou l'assistència als dos concerts i dóna dret a accedir a la festa posterior en el mateix recinte.