ERC es queixa pel 'desànim, deixadesa i desinterès' del govern de Castellfollit de la Roca

Els republicans asseguren que l'ajuntament se salta els terminis de convocatòries de plens i que fa més de sis mesos que no n'hi ha cap d'ordinari

ERC assegura que va estendre la mà a l'equip de govern amb la finalitat de consensuar acords que poguessin facilitar la gestió municipal però, diuen, fins ara no han vist "cap gest positiu" per part de l'equip de govern.

"Ja portem més de dos mesos intentant aprovar les noves taxes municipals i no hi ha manera", lamenta ERC que creu que a aquest pas el consistori es podria veure obligat a prorrogar les taxes actuals sense poder aplicar els increments dels costos dels serveis de recollida i tractament d'escombraries o de subministrament d'aigües.

ERC també denuncia "la impunitat" de l'equip de govern a l'hora de "saltar-se a la lleugera" el termini de convocatòria dels plens. "Fa sis mesos que no se'n convoca cap d'ordinari i ens els extraordinaris que es van celebrant han de quedar sempre punts sobre la taula", critica ERC en un comunicat que afegeix que la majoria de vegades el seu grup no està "degudament informat" dels punts que passen per l'ordre del dia. "Això fa que en massa ocasions ens haguem d'oposar a il·legalitats proposades per l'equip de govern, com per exemple fer aprovar acords fora de termini i incloure'ls en actes de plens celebrats anteriorment", denuncien els republicans.

Tot i això, ERC assegura que seguirà tenint la "mà estesa" a l'equip de govern per treballar conjuntament pel poble però alerta que seran "estrictament rigorosos" amb l'acompliment de la llei. "Si ens hi veiem obligats haurem de denunciar la mala gestió municipal a organismes superiors", amenacen.