BO de Shalom, la botiga gourmet amb molta capacitat

El projecte fou creat el 2013 per la fundació Ilersis

La botiga d'aliments gourmet BO de Shalom és d'aquestes que et conquesta a primera vista. A l'exquisidesa dels seus productes se suma el seu compromís amb la integració de les persones amb discapacitat.

La plantilla d'aquest negoci li posa ganes i il·lusió cada matí per tirar-lo endavant. Ells ens demostren el capaços que són ... i és que la seva minusvalidesa no els impedeix exercir-se com magnífics professionals. Moltes empreses haurien de prendre nota d'això.

Què és BO de Shalom?

BO de Shalom és un projecte creat el 2013 per la Fundació privada Ilersis amb l'objectiu d'aconseguir la integració laboral de persones que pateixen discapacitat intel·lectual i risc d'exclusió social. Elles són, precisament, els que integren la major part de la seva plantilla. Aquesta iniciativa ha estat guardonat amb els premis Ciutat de Comerç i Responsabilitat Social Empresarial.

Aquest negoci compte tant amb botiga en línia com física, la qual està situada a la lleidatana plaça Mossèn Jacint Verdaguer. Aquesta cèntrica celler és famosa pels seus deliciosos càterings i menús diaris, sent, a més, un concorregut centre d'activitats culturals (degustacions, presentacions de llibres, projeccions, etc.).

La botiga en línia, per la seva banda, compleix amb els més elevats estàndards de qualitat per satisfer els seus usuaris: pagament 100% segur, transport urgent, confidencialitat i una acurada atenció telefònica.

Un dels seus productes més demandats són les caixes de fusta, les quals són perfectes per regalar tot tipus de begudes espirituoses. La seva fabricació va a càrrec de l'taller de fusteria que gestiona la Fundació Ilersis, el qual dóna feina a 37 persones amb discapacitat intel·lectual.

Per què escollir aquesta botiga?

Exquisidesa gastronòmica: clau per conquistar als sibarites més exigents

Només cal fer una ullada a aquesta botiga per adonar-se de l'alta qualitat que caracteritza els seus productes. No se'ns ocorren millors candidats per fer exquisits regals d'empresa o irresistibles cistelles de Nadal.

El seu catàleg aposta decididament pels productes artesanals i de proximitat, amb la clara vocació de beneficiar el medi rural i de causar el mínim impacte ecològic. Comprar a ella ens brinda, doncs, una oportunitat única per degustar delícies locals com formatge, mel o cava.

Solidaritat: comprar BO de Shalom és col·laborar amb l'integració

El treball ens defineix: no ja només a nivell econòmic, sinó també social i psicològic. Si no fos per un projecte com aquest, els seus empleats s'enfrontarien a una difícil situació, caracteritzada per combinar atur, pobresa, marginació i baixa autoestima.

Aquells que pateixen discapacitat intel·lectual són perfectament capaços de treure a flotació aquest negoci, contribuint a donar un servei de qualitat als seus nombrosos clients. Iniciatives com aquesta ens ajuden a desterrar prejudicis que, malauradament, estan encara molt arrelats en la nostra societat.

Aquest projecte de la Fundació Ilersis mereix, en definitiva, tot el nostre suport i admiració. Qualitat premium i solidaritat es fonen per crear un negoci que funciona com un rellotge suís. BO de Shalom suposa, doncs, una excel·lent opció a l'hora de mimar el nostre paladar amb les millors delicatessen artesanals.