Rebaixen tres anys la petició de presó per al principal acusat de tràfic de drogues i segrest

Després de quatre dies de judici a l'Audiència de Girona el cas ha quedat vist per sentència

Alexander Orozco s'enfronta, finalment, a una pena de 28 anys de presó. El fiscal l'acusa d'un delicte contra la salut pública perquè es dedicava a traficar amb droga. A més, també sosté que el 27 de setembre del 2006 va segrestar un home amb un doble objectiu: aconseguir diners amb el rescat i també coaccionar-lo perquè sabia que havia estat ell qui havia donat la informació a la policia que havia acabat amb la seva detenció.

Per fer-ho, segons el fiscal, es va conxorxar amb dos sicaris: George M. i Cristian I. Per a ells, el fiscal demana 15 anys de presó pel segrest i les lesions que, suposadament, van causar a la víctima del segrest. Les defenses dels dos homes, en canvi, demanen que els absolguin perquè considera que no hi ha proves que els relacionin amb els fets. La resta dels acusats s'enfronten a penes de presó per traficar amb drogues. El fiscal ha demanat per a un d'ells, Fernando Alberto R. 10 anys de presó. Per a tres més, Arlex D., Johnny Andrés P. i Francesc de B., demana que els condemnin a nou anys de presó. La petició és de sis anys per a Alejandro B., de tres anys i un mes per a Libia Y. i Mónica Y, i, finalment, de tres anys per a Jordi B.

El judici contra onze acusats detinguts durant la macrooperació policial anomenada Dominó s'ha allargat quatre dies a l'Audiència de Girona durant els quals els acusats han estat envoltats d'un fort dispositiu judicial. El cas ha quedat vist per sentència.